Reimax RB26 Gr-A Vattenpump

9 050 kr

I lager

Beskrivning

Renik var det företag som under -90 talet utvecklade Grp A motorerna till R32 GT-R. 1999 bytte företaget namn till Reimax och har fortsatt att utveckla delar.
Det var även Reinik som utvecklade 400R motorn till R33 GT-R.

Reproduktion av vattenpumpen utvecklad speciellt för Gr.A racing. Detta är en högpresterande vattenpump som satt på racemotorerna med höga krav gällande kylning.

▶1,5 GÅNGER MER FLÖDE ÄN ORIGINAL
Flödeshastigheten är 56 % högre än för originalpumpen tack vare den större diametern på pumphjulet och den större arean på bladen som möjliggörs av det specialtillverkade huset.
※ Impellerns yttre diameter: STD φ64 → Gr.A φ73, flödeshastighet: STD 160 ℓ/min → Gr.A 250 ℓ/min
※Kylkapaciteten ökas.

▶HÖG HÅLLBARHET OCH HÖG MATERIALKVALITET
Den yttre diametern på lagret har ökats från φ30 (BNR32 STD) till φ35, vilket är överlägset vad gäller hållbarhet och tillförlitlighet.

▶KAN REPARERAS
Produktens struktur är utformad för att möjliggöra reperation. Den kan användas under lång tid genom att byta ut förbrukningsdelar.

▶INSTALLATIONEN ÄR ENKEL
Ingen modifiering krävs för installationen. Eftersom M6 bulthålen är runda hål behöver du inte oroa dig för vattenläckage och den är kompatibel med alla år av RB26.

Denna vattenpump har även en anti-kavitationsplatta bakom impellern som motverkar kavitation, vilket annars är vanligt på OEM pumparna.

Mer information

Vikt0.5 kg