Shopping Cart

Våra tjänster

Med över 15 år i branchen och många års tävlande inom motorsport vet vi vad som fungerar. Hos oss får du professionell hjälp med montering, bearbetning, felsökning och service av din sportbil.
Vi erbjuder helhetslösningar inom alla uppgraderingsområden till din bil.

Service

Vi hjälper dig med service av din bil. Vi stämplar din servicebok och har mångårig erfarenhet av såväl montering av eftermarknadsdelar som vanlig service.

Spridartest/Service

Vid ett spridartest får vi reda på vad spridarna flödar och hur jämnt spridarna flödar. Det är viktigt att alla spridarna i motorn flödar så lika som möjligt.

Motorarbeten

Vi samarbetar med en av Sveriges bästa motorbyggare som  har byggt motorer till flertalet förare som tagit  SM, NM och EM-titlar inom motorsport! Bland annat vi själva inom både Drifting och Time Attack!

Monteringsarbeten

Vi bygger och monterar allt från luftfilterkit till kompletta racemotorer. Vi erbjuder helhetslösningar för väghållning, bromsar och trimning. Vi har erfarna mekaniker och kunskapen som krävs för att montera eftermarknadsdelarna du behöver!

Lustgassystem

Vi erbjuder installation och service av lustgas för alla marknadens lustgassystem så som NOS, Nitrous Express, ZEX m.fl

Mappning & effektmätning

Vi erbjuder mappning, dvs justering och kalibrering av styrsystem på vår bromsbänk (rullande landsväg). Vi kan köra de flesta framhjulsdrivna och bakhjulsdrivna bilar

Kontakta oss för en offert eller tidsbokning!