Torqen högflödes katalysatorer 350Z

9 500 kr

Kattarna är specialtillverkade för TORQEN. Det inre underlaget är tillverkat av en ultratunn metallfolie. Själva folien är uppbyggd av en kombination av järn, krom och aluminium. Substratet är mer motståndskraftigt än keramiska kärnsubstrat och är därför idealiskt för högpresterande användning. 200 cellkatter tillgodoser den senaste versionen av OBD2 Standard, så i teorin borde dessa klara MOT förutsatt att de har blivit ordentligt uppvärmda före testet.

Katalysatorn består av korrugerad rostfri stålfolie, mellanlagd med rostfria folieskivor för att förhindra kapsling. Som keramen är beläggningsprocessen mycket strikt kontrollerad för att säkerställa att ädelmetallerna i tvättbeläggningen är jämnt fördelade i katalysatorn. Detta för att uppnå två mycket viktiga mål: ge maximal minskning av utsläppen och förhindra att överflödigt tvättskikt byggs upp som kan täppa till cellerna och minska flödesprestanda.

Den metalliska katalysatorn kräver ingen matta för att dämpa den i skalet av rostfritt stål, eftersom den inte är spröd som keramik. Det yttre lagret av den metalliska katalysatorn är faktiskt något krossad när katalysatorn är monterad, vilket låser den metalliska katalysatorn säkert inuti katalysatorns hölje.

Dessa kommer med bultar, muttrar och packningar, redo att monteras.

Dyno-ark för att bevisa effektökning ingår i produktfotograferingen.

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Mer information

Vikt6 kg