Nitto stakar RB25/26 I-profil

16 004 kr

Nitto I-profil vevstakar är tillverkade av högsta kvalitet i ett stycke 4340 smidd billetstål runt lager och har designats speciellt för extrem motorsport användning. Dess design lämpar sig för att vara något lättare och överlägsen i styrka än den traditionella vevstaken med H-profil och överträffar vida alla OEM-tillverkade vevstakar för styrka och hållbarhet

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Beskrivning

Nitto I-profil vevstakar är tillverkade av högsta kvalitet i ett stycke 4340 smidd billetstål runt lager och har designats speciellt för extrem motorsport användning. Dess design lämpar sig för att vara något lättare och överlägsen i styrka än den traditionella vevstaken med H-profil och överträffar vida alla OEM-tillverkade vevstakar för styrka och hållbarhet.

Genom att använda Nittos runda ämnesdesign i ett stycke säkerställs ett jämnt flöde av materialkornen vilket säkerställer maximal styrka, särskilt jämfört med de billigare tillverkade tvådelade designerna som vanligtvis finns i det nedre skitet av marknaden. Även om tillverkningsprocessen är mer tidskrävande och dyrare, säkerställer Nittos kompromisslösa tillvägagångssätt att du får den bästa vevstaken på marknaden.

Nitto I-profil vevstakar har kvalitets ARP stavbultar och silikonbrons handledsstiftbussningar för att säkerställa tillförlitlighet och hållbarhet under de mest krävande förhållanden.

Nitto I-profil vevstakar är avsedda för användning i applikationer som kräver en kompromissfri länk mellan vevaxeln och kolven och är hemma i alla applikationer med högt varvtal och extrema hästkrafter.

Funktioner hos våra vevstakar:

Kvalitetstestad (röntgen & sonisk) 4340 Billet Steel ONE Piece Smide
Kall och värmebehandlat
Kulpenad hårdhetsbehandlad (38HRC)
Doweled lock för överlägsen inriktning
Kvalitetsbultar i ARP 2000-serien
Tillval ARP Custom Age 625 Plus Series-bultar
Ändbussningar i silikonbrons
Balanserad till inom +/- 1 gram tolerans per set
Borrdiametrar inom +/- 0,0001″ tolerans
Sunnen Honing Machines Tillsammans med Sunnen Diamond Honing Tooling används för både stor- och stiftbearbetning och dimensionering
100 % CNC-profilerad
100% CNC borrad och gängad

Mer information

Vikt3.001 kg