NITTO RB26 Block brace kit AWD

21 625 kr

Nittos Brace till RB26 för 4-wd

Denna gör att blocket stabiliserad och inte vrider sig, vilket är en svag länk på RB, speciellt U05 blocken. Vridningar kan leda till att blocken spricker. Med denna brace förstärks blocket och de tål mycket mer! Används av världens snabbaste RB26or!

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Beskrivning

Det har alltid funnits en plats på marknaden för en kvalitetskomponent inom RB Block Braces. Därför ger vi dig Nittos RB26/RB30 brace i samarbete med teamet på St Hitec från Nya Zeeland. Detta blockstag presenterar ett antal funktioner som skiljer sig från allt annat som finns på marknaden för närvarande.

Låt oss börja med materialet den är tillverkad av. 7075-materialet är tufft, deformeras inte och böjs inte under de mest ansträngande belastningar. Det är hårdare och styvare än något annat material som används i konkurrerande hängslen på marknaden och det räcker i sig för att placera denna komponent i en egen liga. Utöver detta är en nyckelfaktor för framgången för denna stag dess specifika fokus på att övervinna svårigheterna i samband med RB-oljningssystemet. Inbyggd i designen är OEM-stil vindskyddsbricka och ytterligare mekanismer för oljekontroll som gör att du också kan använda standardolja pickupen, förutom den exklusiva designen av oljeöverföringssystem. Kolla in videon nedan för mer information!

Finns i klar, svart och röd anodisering.

Mer information

Vikt6 kg