Nitto kolvar RB25 NEO 86.5MM +7cc dome HD

21 568 kr

Nittos kolvtillverkare, CP Carrilllo, är ett dotterbolag till den österrikiska tillverkaren Pankl Racing. För de som inte vet är Pankl det ENDA företaget utanför fabrikens F1- och Le Mans-teamen som producerar komponenter för dessa kategorier. Således är CP en del i de mest ledande teknologierna och tillämpar detta på ALLA Nitto-kolvar. Om du väljer CP Nitto-kolvar, drar du nytta av fördelarna med världsledande teknologier och tekniker.

På en mer teknisk nivå är alla våra forcerade induktionskolvar designade och tillverkade med CP:s 2618 Turbo HD-smide med låg silikonhalt. Dessutom levererar CP förstklassig utrustning för håltätning med sina PVD Turbo-ringsatser, som är den senaste tekniken för håltätning och minskad friktion. PVD Turbo-ringarna eliminerar betydande slag, vilket gör att din motor kan hitta mest kraft samtidigt som den förblir effektiv. CP 9310 handledsstift, standard i vårt sortiment, är 100 % Rockwell-testade, fodralhärdade och är kryogeniskt behandlade för förbättrad styrka och materialkornstruktur. Alla våra kolvar har forcerad dubbelstiftsolja, antidetonation och ackumulatorspår.

Våra kolvdesigner har backats upp av flera världsrekord i flera kategorier och används på de hårigaste RB maskinerna runt om i världen.

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Mer information

Vikt2.55 kg