Link ECU Wirein StormX G4X – V3

21 740 kr

8 x bränsle och tändning; 2 x knock

Kan restnoteras

Beskrivning

Avancerade tuningfunktioner till ett överkomligt pris.
Länken G4x Stormx ecu är den senaste versionen av vår pålitliga, medelstora ECU. Med åtta injektor och åtta tänddrev möjliggör det sekventiell injektion och direkt gnista på motorer med upp till åtta cylindrar eller fyra rotorer.
StormX har alla uppgraderingar av Atomx och Monsoonx men erbjuder mer avancerade tuningfunktioner som ett inbyggt triggeroscilloskop, tomgångsmotor kontroll, rotor oljesmätningspumpskontroll, onboard knackkontroll, öppen och sluten loop-boostkontroll plus de flesta motorsportfunktioner inklusive Full växelskiftstyrning, Antilag och Launchkontroll.
StormX har utökat dataloggning och är mer mottaglig med en högre bandbredd än dess G4 + Storm föregångare. G4X har 512 megabyte att logga på 32bit med upp till 250 kanaler, var och en begränsad till upp till 1 kHz per kanal (av operativsystemet), med högst 100 Ksamples / sek.
Det har också 8 x snabbare kommunikationshastighet, så att du kan ladda ner loggar 8 x snabbare och skjuter hela loggningen snabbt till en ny och förbättrad PCLink – tillgänglig för nedladdning nedan i fliken Funktioner.