Link ECU Wirein Atom G4X

11 561 kr

4 x Bränsle och tändning

Kan restnoteras

Beskrivning

Atomx
Liten, men mäktig!
Länken G4X Atomx ecu är den senaste versionen av vår budgetvänliga ecu. Låt inte sin storlek lura dig dock, Atomx har expanderat dataloggning och använder samma mikrokontroller som hela G4X-sortimentet! Det är mer mottagligt och har högre bandbredd än sin G4 + Atom II föregångare.
G4X har 512 megabyte att logga på 32bit med upp till 250 kanaler, var och en begränsad till upp till 1 kHz per kanal (av operativsystemet), med högst 100 Ksamples / sek.
G4X har 8 x snabbare kommunikationshastighet, så att du kan ladda ner loggar 8 x snabbare och trycker på alla loggar snabbt upp till en ny och förbättrad PCLink – tillgänglig för nedladdning nedan i fliken Funktioner.
Atomx kan styra upp till 2 rotorer eller 4 cylindrar med sekventiell injektion och direkt gnista. Eller det kan användas för upp till åtta cylindrar med hjälp av batch fire. Nu med knockkontroll.
Detta gör det idealiskt för naturligt aspirerade motorer som bara behöver en mappning och inte behöver alla extra sensorer och funktioner som kommer med vår högre nivå ecu.
Kräver ”A” härva.