D2 Coilovers Super Racing TOYOTA SUPRA JZA80L Mk4 (93~98)

34 495 kr

Det ultimata racingkitet!

Full on Race-konstruktion med extern behållare och trevägs justering (high- och low-speed compression samt rebound) ger dig full kontroll över dämparens alla aspekter för just DIN körstil och setup. Det totala antalet justeringskombinationer är hela 11 664 lägens justering av stötdämparen. Men med tydliga klicklägen och fördelat på tre justeringsskruvar så skruvar du inte bort dig.

Coilovern går att anpassa för alla upptänkliga applikationer och vi ser i dagsläget att det inte är något den inte klarar av. Vårt långa och djupa samarbete direkt med D2s, samt vår kunskap gör det möjligt att skräddarsy D2 Super Race för Dig oavsett om det är Gata, Racing, Trackdays, Drag, Drift, Racing eller en kombination som du vill kunna köra.

Dämparens stora justering områden gör att den faktiskt går inte bara ändra balansen i bilen för olika situationer utan också kunna få ut helt olika egenskaper, som tex kombinerar Gata och Race på ett förvånansvärt bra sätt. Vi har gjort ett stort antal custom-kit av D2 Super Race som fallit ut oerhört väl.

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Mer information

Vikt20 kg