AEM 22 Channel CAN Sensor Module

6 900 kr

AEM:s 22-kanals CAN-sensormodul (PN 30-2212) omvandlar analoga, digitala och frekvensingångar till en AEMnet CAN-busssignal som kan överföras till CD-5 Carbon och CD-7 Digital Dashes. Denna expansionsmodul ger användare med förgasade fordon ett sätt att lägga till en CD Digital Dash Display och låter användare med befintliga CAN-baserade enheter lägga till fler kanaler till displayen för visning och/eller dataloggning (dataloggning kräver CD-5L Carbon eller CD -7L loggningsstreck). 22-kanals CAN-sensormodulen är endast kompatibel med CD Dashes; den kommer att köras parallellt med 3:e parts CAN-enheter på CD-strecken men den är för närvarande inte kompatibel med AEM:s AQ-1 Data Logger, Series 2 eller Infinity ECU, eller 3:e parts ECU eller loggrar.

VAD DU FÅR
22-kanals CAN-sensormodulen inkluderar fyra 0-5V analoga ingångar, fyra Temp-ingångar, fyra användarkonfigurerbara ingångar för 0-5V, Temp (inklusive RTD), en dedikerad bränslenivåingång, sex konfigurerbara digitala ingångar eller frekvensbaserade ingångar för switchad eller arbetscykel, en Tach-ingång och två VR-ingångar för vev-, hjul- eller drivaxelhastigheter. En sele ingår med förstiftade, 36-tums färgkodade kablar för att ansluta ingångar och en DTM-liknande AEMnet-kabel för att ansluta till en CD-5 eller CD-7 Carbon Dash. Användare kan välja CAN-hastighets leveranshastighet.

FÖR FÖRGASBEHANDLADE FORDON
22-kanals CAN-sensormodulen har allt som användare behöver för att få data till Dash i ett förgasat fordon, inklusive varvräknare och bränslenivå, hjulhastigheter för MPH och tryck-/tempsensorer. Användare kan koppla ihop två av modulerna, vilket är idealiskt för entusiaster som har en loggnings-CD Dash och vill utöka sina loggningsmöjligheter.

FÖR CAN-BASERADE EFI-ANVÄNDARE
Racers som använder en CAN-baserad programmerbar ECU och har förbrukat alla ingångar i ECU:erna har nu ett sätt att lägga till fler kanaler till en CD Dash utan att behöva köpa flera CAN-baserade enheter.

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Beskrivning

Mer information

Vikt1 kg