GReddy turbokit GT86/BRZ

68 000 kr

GReddy Performance Products har släppt detta turbokit till Subaru BRZ / Toyota GT86. Turbon är en T518Z. Efter väldigt mycket testande i både Japan och USA kom GReddy till slut fram till detta perfekta turbokit som lämpar sig såväl till racerbanan som till gatan! Storleken på turbon är lagom till bilens övriga karaktär och ger även ett bra register även på de låga varven. Det största skillnaden mot original och kanske det finaste med detta turbokit är den enorma skillnaden i mittenregistret där motorerna original har en kraftig dipp.
Givetvis pumpar turbon på väldigt bra efter mellanregistret och på höra varv ger en originalmotor nästan 100 hästar mer med detta turbokit!

GReddy dyno test visade+93.5 hk på hjulen samt + 93nm på bara 0,5 bars laddtryck. Bilen detta testades på är en helt original 2013års modell med original spridare och bränslepump! Eftermarknads mjukvara i original databox från EcuTek och GReddy Evo3 70mm avgassystem som övriga andra modifieringar. För högre effekt krävs större spridare och bättre bränslepump som vi givetvis också kan tillgodose

GReddy turbokit till GT86/BRZ innehåller: toppmonterad GReddy T518Z 10cm2 turbo med intern wastegate samt ett extraktorgrenrör 4-1 SUS rostfritt med dubbla flexrör. SUS rostfri downpipe, katersättare, AirInx luftfilterkit, Intercooler rör, GReddy Type 40E Intercooler samt alla nödvändiga fästen, värmeskydd, slangar, klämmor och packningar! Det som behövs utöver turbokittet är mjukvaran till ECUn, där vi har EcuTek som vi rekommenderar! Vi rekommenderar även cat-back avgassystem för att minska mottrycket, detta ger även bättre respons och effekt!

Beställningsvara, leveranstid mellan 2-30 dagar.

Mer information

Vikt25 kg